Nieuwe Stek!

Vanuit onze drive om duurzame communities te creƫren, zochten we naar een plek voor ons kantoor die ons kon inspireren. Daarom zijn we verhuisd naar De Stadstuin aan de Europalaan 20.

Meer dan 100 jonge ondernemingen brengen samen nieuw leven in het voormalige UWV gebouw. De meeste mensen herkennen waarschijnlijk vooral het strand terras van Bar Bolsjewiek naast het pand. Extra aandacht is er voor duurzaamheid, creativiteit en een gezellige, ontspannen sfeer.

 

 

We zijn erg blij met buren als The Bin, die mooie nieuwe upcycling concepten hebben. De virtuele bouwers van DIBS42 zijn met stip onze favoriete nerds in het pand. Meer analoog, en letterlijk met de voeten in de modder zijn de ecologen bij Dactylis. We bevinden ons dus in uitstekend gezelschap voor multidisciplinaire aanpak.

Het kantoor van SUDL is duurzaam ingericht, met onze favoriete vintage en tweedehands meubelen. Daarnaast is er veel aandacht voor groen. Er is immers ondertussen voldoende wetenschappelijk onderzoek dat mensen gezonder en productiever worden in een biodiverse omgeving. Onze stek moet hetzelfde doen als onze projecten, mensen gelukkig maken. Ben je in de buurt en ben je benieuwd? Kom vooral eens langs voor een kop duurzame koffie!